Bijelo Polje brojnije za tri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođene su tri bebe.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 12 sati ostati Mijatovo Kolo, od 9 do 15 sati Lipnica i Gevčina-Tusto, dok će od 12 do 15 časova bez struje biti Kaševari, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 37 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana intervenisali su na gašenju šumskog požara u selu Grab. Kako je saopšteno iz dežurne službe, požar je brzom intervencijom lokalizovan i nije pričinio veću materijalnu štetu.

Jutros vozače ocekuju povoljni uslovi za voznju. U višim planinskim predjelima mjestimično su mogući nailasci na poledicu. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu trenutnom stanju na putu naročito na putevima koji vode duž klisura i usjeka zbog pojave sitnijih odrona.

Pretežno sunčano, krajem dana umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru, ujutru, moguća kratkotrajno magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren, na sjeveru, u višim planinskim predjelima, ponegdje pojačan, uglavnom južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 19 stepeni.