Lokalizovan požar na stambenom objektu u selu Ramčina

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja sinoć su gasili požar na krovu kuće Ljubomira Šćekića, u selu Ramčina.

,,Primili smo poziv za intervenciju oko 22 sata časova, na teren su pošla tri vatrogasaca sa jednim vozilom, i uspjeli su da lokalizuju požar do ponoći. Izgorio je dio krovne konstrukcije, ali na sreću, nije bilo povrijeđenih", saopštili su iz dežurne službe. 

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 18 sati ostati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina, Okladi, saopštemno je iz Crnogorskog-elektrodistributivnog sistema. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 47 sugrađana, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost..Skrećemo pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Prijepodne duži sunčani intervali, a poslijepodne postepeno naoblačenje. Vjetar u jutarnjim i noćnim satima mjestimično umjeren do pojačan sjevernih smjerova, tokom dana slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 18 stepeni.