,,Muzika je ono što me ispunjava” (video)

Bjelopoljac Dino Puzović, dobro poznat na crnogorskoj muzičkoj sceni, nedavno je završio i učešće u regionalnom takmičenju ,,Zvezde Granda”.

Iako je takmičenje napustio nakon četvrtog kruga, Puzović ističe da je zadovoljan, da mu plasman nije bio važan, već predstavljanje publici u regionu i šire.

,,Sasvim slučajno sam se prijavio za takmičenje, jer sam putujući na svirku vidio da su prijave za takmičenje u toku, i od tada je sve krenulo. Na početku nijesam razmišljao do kojeg kruga ću stići, niti mi je to bio cilj. Prošao sam sve audicije, i kada sam se pojavio na velikoj sceni Granda nije bilo jednostavno, imao sam tremu sobzirom na to da sam  nastupao  pred vrsnim poznavaocima muzike. Već u drugom televizijskom pojavljivanju bio sam opušteniji. Žao mi je što nijesam nastavio takmičenje, ali je to za mene, ipak, jedno veliko iskustvo a biće još prilika”, naveo je Puzović, i dodao, da je muzika ono što ga ispunjava i čini srećnim.

Talenat za muziku, kako je kazao, uočili su njegovi roditelji, koji su ga kasnije i motivisali da upiše muzičku školu.

Iako je njegov dječački san bio da postane fudbaler, Dino je kao svoj životni poziv ipak odabrao muziku, završio je i Nižu muzičku školu, a svoj početak vezuje i za Radio Bijelo Polje, odnosno takmičenje „Zlatne strune“.

,,Učešće na “Zlatnim strunama” pamtim iako sam  tada bio osnovac, a sjećam se i da je dvorana u Nikoljcu bila puna do posljednjeg mjesta. Mada sam I tada imao veliku tremu, plasirao sam se u finale i osvojio nagradu”, prisjeća se on.

Pop muzika je pravac koji Puzović najviše prati.

,,Sve zavisi od situacije u kojoj se nađem i od veselja, najviše volim pop muziku, balade i tužne pjesme, ali uglavnom pjevam sve ono što publika traži, bitno je samo da se kvalitet zadrži”, dodaje Dino.

Prije dvije godine Puzović je objavio i svoj prvijenac, pjesmu ,,Moja si bila”, koja je oduševila sugrađane, i ljubitelje muzike širom regiona.

Bend sa kojim godinama nastupa čine njegovi prijatelji Bernad Begović, Siniša i Saša Andrić, i Bojan Adamović.

 ,,Sada sviramo za društvo i svoju dušu. Svi se nadamo da će se situacija oko korona virusa popraviti i da ćemo ponovo moći da se zabavljamo i pravimo dobru atmosferu”, dodaje Dino Puzović.

Naglašava da je recept za uspjeh upornost i neprestano zalaganje za ono što volite.

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Zoran Rakočević 

Audio obrada: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE