Saobraća se po mokrim kolovozima

Saobraćaj se jutros obavlja po mjestimično mokrim kolovozima i uz smanjenu vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su skrenuli pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopšteno je iz Crnogorskog-elektrodistributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, a na sjeveru i snijegom.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, očekuju se uglavnom slabe padavine.Vjetar će biti sjevernih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan.Jutarnja temperatura vazduha od dva ispod nule do deset, a najviša dnevna od jedan do 15 stepeni.