Frekvencija vozila umjerena van gradskih sredina

Frekvencija vozila je umjerena na putevima van gradskih sredina, a učesnike u saobraćaju očekuju  suvi kolovozi. Zbog visokih dnevnih temperatura vozačima se savjetuje da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana. Iz AMSCG skreću pažnju na pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas do 9, i od 17 do 18 sati ostati Rasovo, Loznice, Obrov, Strojtanica, Bogaz, Boljanina, Vlah, Pex-Impex, Zminac i Repetitor 'Kurilo', do 18 sati Bogaz, Boljanina, Vlah, Pex-Impex, Zminac i Repetitor 'Kurilo', dok će od 9 do 18 sati bez struje biti Lozna, Pripčići i Zaton, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 49  sugrađana, a dežurna ekipa je 9 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Pripadnici Sužbe zastite i spašavanja juče su od 17:30 do 22 sata intervenisali pri izvlačenju zmije iz automobila sugrađanina, kod Robne kuće. U ovom nemilom događaju nije bilo povrijeđenih. Apelovali su na sve sugrađane da budu oprezni prilikom obavljanja redovnih aktivnosti.

Pretežno sunčano i veoma toplo. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 27 do 38 stepeni.