U Srednjoj elektro-ekonomskoj školi uručene diplome „Luča“, đak generacije Marija Gajević (video)

Čast je danas biti u društvu 33 odlikaša od kojih su njih 14 nosioci diplome „Luča“, kazao je direktor  Srednje elektro-ekonomske  škole, Miodrag Ivezić, na prigodnoj svečanosti upriličenoj povodom uručivanja priznanja „Luča“ svršenim srednjoškolcima.

Čestitajući učenicima postignute rezultate i poželjevši im da i u daljem školovanju budu ništa manje uspješni, direktor Ivezić je istakao da, nije bilo lako od osnovne škole ređati sve petice, a onda,  istim putem, nastaviti i kroz srednje obrazovanje.

„Nije lako stalno biti ni najbolji. Neću danas govoriti o uslovima u kojima ste radili prethodne dvije godine, i pošasti koja nas je zatekla, jer samo vi znate koliko ste truda uložili kako bi dokazali svojim profesorima, roditeljima, školskim drugovima, i na kraju, samim sebi, da vi to možete“, kazao je Ivezić, poručujući maturantima da  ne zaborave srednju školu, i da sa bivšim profesorima podijele svoje nove uspjehe, planove i strahove, ali, i  da ne zaborave da se raduju postignutim uspjesima.

Đakom generacije Srednje elektro-ekonomske škole proglašena je  Marija Gajević.

 Nosioci diplome ,,Luča A" su Kemal Dizdarević, Đorđe Čabarkapa, Marija Gajević, Aida Zulović i Violeta Živković ,,Luču B” dobili  su Ognjen Ćetković, Jovan Bulatović, Bogdan Drljević, Branislav Kovačević, Miloš Rakočević, Luka Mrdović, Mia Begović, Maida Žarić i Dušica Timotijević.

Za odličan uspjeh tokom školovanja nagrađeni su Marija Šandi, Tereza Šekularac, Batrić Popović, Tijana Balazo, Iva Bulatović, Jovana Janković, Ermina Mahmutović, Matija Otović, Slađana Jovanović, Milka Dulović, Tijana Konatar, Mario Korać, Anđela Kovačević, Mervana Martinović, Ajla Rebronja, Mirela Zejnilović, Milica Bošković, Dragan Perović i Danilo Radović.

Specijalna nagrada uručena je Adnanu Koliću, koji je tokom četiri godine školovanja sa nastave izostao samo šest puta, i to, kako su kazali, iz opravdanih razloga. 

 

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE