Lokalni vozovi na vrijeme, brzi kasnio 60 minuta

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni, koji saobraća na relaciji Beograd – Bar, jutros kasnio 60 minuta, saopšteno je sa željezničke stanice.

Snabdijevanje električnom energijom na podrčuju bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 68 sugrađana, dok je dežurna ekipa 15 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

U većem dijelu zemlje jutros se saobraća bez vanrednih ograničenja, a tokom dana se očekuje  pojačan intezitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima. Iz Auto-moto saveza  vozačima savjetuju da oprezno voze i poštuju pravila saobraćaja. Na mjestima izvođenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo.Ujutru na sjeveru po kotlinama moguća kratkotrajno magla.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 35 stepeni.