I danas najavljena isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Lisičine, Nikoljac, Gorice-škola, Livadice, Muslići, Brzava, Rasovo, Džukeljska jama, Čokrlije, Mahala, Krstače, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, Gorice i Medanovići, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok brzi kasni, i njegov dolazak se očekuje oko 10 sati, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja juče su gasili požar koji je izbio na kući vlasnika Ernada Erovića, u mjestu Loznice. Požar je intervencijom vatrogasaca lokalizovan, a pričinjena je velika materijalna šteta. Kako je ranije saopštio rukovodilac Službe zaštite i spašavanja, Milonja Rakonjac, u gašenju požara učestvovale su dvije ekipe, šest vatrogasaca sa dva vozila.

Na putevima u našoj zemlji saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima, u višim planinskim predjelima mjestimično je izražena poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Pretežno oblačno, u većem dijelu zemlje sa snijegom a na primorju i u nižim predjelima na jugu kiša. U južnim predjelima tokom prijepodneva postepen prestanak padavina i djelimično razvedravanje, prvo na jugozapadu, a na sjeveru će sniježne padavine tokom dana znatno oslabiti, u večernjim satima i prestati. Vjetar umjeren i jak, na udare veoma jak, i olujne jačine, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od -4 do 11 stepeni.