Pomoć ljekara zatražilo 55 sugrađana, dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 55 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice Crne Gore.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim saobraćajnicama, a na pojedinim dionicima ima i vode na putu, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).Oni su upozorili da je vidljivost smanjena i da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.Zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika iz AMSCG-a savjetovali su opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do potpuno oblačno, a povremeno se očekuje kiša, mjestimično pljusak i grmljavina.U južnim i centralnim predjelima biće više uslova za padavine, dok će na sjeveru, krajem dana i tokom noći, prvenstveno u višim planinskim predjelima, kiša preći u susnježicu i snijeg.Kako su najavili iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, južni, a u popodnevnim satima će slabiti.Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 11, najviša dnevna od dva do 15 stepeni.