I danas isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 14:30 sati ostati Kovren, od 9 do 16 sati Džukeljska jama, Lozna, Barice-škola, Žiljak-Ušanovići, Stožer 1 , Sokolac, Donja Lipnica - Džafića brdo i Božovića polje, dok će od 9 do 17 sati bez struje biti Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac i Repetitor 'Kurilo'. Struju od 10 do 14:00 sati neće imati Žurena, Brestovik, Pašića polje,  Kostići, Dubovo, Potoci, Laholo, Kaševari, Brzava, Femića krš, Prijelozi, Zagrad, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Srđevac, Poda, Bioča, Jagoče, Crniš i Trubina, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarasku pomoć zatražilo je 43 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja juče su gasili šumske požare na Džafića brdu i u Potrku. Kakos u saopštili iz dežurne službe, u selu Potrk požar je gasilo jedno vozilo i tri vatrogasca, dok je na Džafića brdu teren bio teža i nepristupačan. Iz Službe zaštite i spašavanja aleluju na građane da ne pale vatru na otvorenom prostoru.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Saobraćaj se obavlja  uy povoljne vremenske uslove na većini putnih pravaca u zemlji.. Duž klisura i usjeka  upozoravamo na  sitnije odrone. Vozačima se savjetuje da voze oprezno, da vožnju prilagode uslovima na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Pretežno sunčano. Na sjeveru ujutru po kotlinama moguća kratkotrajno magla. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od -3 do 7, najviša dnevna od 15 do 23 stepena.