Pomoć ljekara u hitnoj službi zatražilo više od 70 sugrađana

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 66 sugrađana, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Čokrlije-Rajkovići, Sokolac, Slijepač most – Bojišta, Bijeli potok, Ostrelj, Džukeljska jama, Barice-škola , Potoci , Voljavac, Stožer 3 (škola), Tomaševo I Radulići, od 9 do 17 sati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', dok će do 14:30 časova bez napajanja ostati Loznice 2, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. Dodaju da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja juče su gasili šumski požar u selu Dobrinje. Kako su saopštili, gorjelo je nisko rastinje i lišće, a požar je brzom intervencijom lokalizovan. Kako navode, juče su intervenisali u izvlačenju zmije iz automobila sugrađanina, u naselju Gornje Loznice.

Povoljne vremenske prilike pogoduju da se saobracaj odvija nesmetano.Izuzetak su dionice koje prolaze kroz usjeke,skrecemo paznju na pojavu sitnih odrona.  Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Umjereno do potpuno oblačno, mjestimično kiša, uglavnom tokom drugog dijela dana. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 13 do 22 stepeni.