Danas uredno sbnabdijevanje strujom

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 50 sugrađana, dok je dežurna ekipa deset puta intervenisala na terenu.

Lokalni željeznički saobraćaj ovoga jutra odvijao se po utvrđenom redu vožnje, dok je međunarodni brzi vozi iz Beograda kasnio 60 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice

Učesnike u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Prijepodne, pretežno sunčano. Sredinom dana naoblačenje sa zapada i sjeverozapada, koje će se proširiti na veći dio zemlje i usloviti mjestimično kišu ili pljusak i grmljavinu u kontinentalnim predjelima, prvenstveno na sjeveru i u planinskom zaleđu Boke. Vjetar slab do umjeren, uglavnom zapadni i jugozapadni, ponegdje i pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 37 stepeni.