Pomoć ljekara zatražilo više od 80 sugrađana

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 83 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 16 sati biti Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac, Pex-Impex, Repetitor 'Kurilo', Cerovo 2, Radulići, Pavino polje, Gornji grad, Ravna rijeka i Ribarevine, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biće uredno.

Lokalni željeznički saobraćaj ovoga jutra odvijao se po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u poslijepodnevnim satima slab, a na sjeveru ponegdje i umjeren razvoj oblačnosti.Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično umjeren do pojačan, tokom jutra i noći, na udare jak.Jutarnja temperatura vazduha od osam do 25, najviša dnevna od 20 do 36 stepeni.