Vozovi saobraćaju po redu vožnje

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Lokalni vozovi jutros  saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će u terminu od 8 do 15 sati biti Gornja Crnča, a od 9 do 16 sati Kanje, Ostrelj, Laholo, Sutivan, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-Impex, Repetitor 'Kurilo’ I Čokrlije, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 68 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, mjestimično ima uslova za kišu ili pljusak i grmljavinu, u sjeverozapadnim i zapadnim predjelima moguće već tokom jutra. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, poslijepodne ili tokom noći mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha 13 do 26, najviša dnevna 21 do 36 stepeni.