Donacijom Glavnog grada Bijelo Polje dobilo igralište za djecu

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović i gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković sa saradnicima, obišli su završene radove na dječijem igralištu u Nikoljcu, za čiju izgradnju je Glavni grad Podgorica obezbijedio sredstva.

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković je ovim povodom istakao da je u pitanju dobra praksa, kojom Podgorica kao Glavni i najveći grad u Crnoj Gori pomaže na različite načine realizaciju projekata u drugim djelovima naše države.

„Donacija Glavnog grada je iskorišćena za izgradnju ovog lijepog, multifunkcionalnog i savremenog dječijeg igrališta i teretane na otvorenom. Jedan sadržaj koji će kao što je slučaj u različitim podgoričkim naseljima sigurno unaprijediti kvalitet života u ovom dijelu Bijelog Polja“, naveo je Vuković.

Predsjednik Opštine Petar Smolović je iskazao zahvalnost Glavnom gradu i gradonačelniku Vukoviću na vrijednoj donaciji.

„Igralište za djecu sa teretanom na otvorenom će biti veoma značajno za 140 porodica koje žive u ovom kvartu. Drago mi je što pored mnogih oblasti u kojima Bijelo Polje i Podgorica sarađuju, kroz ovakve projekte stvaramo kvalitetnije uslove za naše najmlađe sugrađane“, kazao je predsjednik Smolović.

Na igralištu za djecu je postavljen parkovski i dječiji mobilijar, uređen prostor, opremljena teretana na otvorenom, kao i drugi sadržaj.

 

Izvor i foto: bijelopolje.co.me

Tekst objavila: Eldina Bećirović