Saobraćaj umjerenog intenziteta, obavlja se po suvim kolovozima

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Njegnjevo, Lješnica i Kruševo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 53 sugrađana, a dežurna ekipa je šest puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta, obavlja se po pretežno suvim kolovozima, izuzetak su pojedine dionice u sjevernim predjelima gdje su kolovozi vlažni. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Dodatna opreznost je neophodna i na dionicama  koje prolaze duž klisura i usjeka kao i na putevima gdje se izvode radovi.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, ponegdje sa slabom kišom a tokom jutra po kotlinama moguća kratkotrajno magla. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan sjevernih smjerova, tokom dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 24 stepena.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE