Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 43 sugrađana, dok je dežurna ekipa dva puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza Crna Gore (AMSCG).Iz AMSCG savjetovali su opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja."Dodatna opreznost je neophodna i na dionicama koje prolaze duž klisura i usjeka, kao i na putevima gdje se izvode radovi", kazali su iz ASMCG-a.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz umjeren razvoj oblačnosti na sjeveru poslijepodne.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, poslijepodne mjestimično umjeren južni.Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 24 stepena.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE