I danas radovi na elektro mreži

27 April 2024

Najnovije vijesti

I danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Dobrakovo, Voljavac, Orahovica, Pavino polje, Sutivan, Ravna Rijeka, Nedakusi i Stožer, saopšteno je iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražila su 42 sugrađanina, a dežurna ekipa je devet puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja ovog jutra po uglavnom suvim  kolovozima.Skrećemo pažnju na moguće sitnije odrone a na dionicama gdje se izvode radovi na obavezno poštovanje postavljene signbalizacije.Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja

Pretežno sunčano, a na sjeveru umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo. Vjetar umjeren do pojačan, sjevernih smjerova, tokom dana će oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 24 stepena.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

 

 

 

Radio-streaming

 RBP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA