Novi asfalt i u naselju Medanovići, sjutra radovi na sanaciji puta ka Cerovu

Opština Bijelo Polje nastavlja sa radovima na unaprjeđenju putne infrastrukture, a novi asfalt dobilo je i naselje Medanovići.

Predsjednik Mjesne zajednice Medanovići, Mirko Vesković, istakao je da je saniranje puta ka tom naselju od krucijalnog značaja za sve mještane.

“Tim putem svakodnevno prolaze članovi oko 150 domaćinstva, a bio je u jako lošem stanju, tako da smo uz pomoć i podršku lokalne samouprave uspjeli da riješimo taj problem. Takođe, već sjutra nas očekuju radovi na asfaltiranju druge faze, koji će, nadamo se, biti završeni za dva dana”, kazao je Vesković.

Kako bi što spremnije dočekali jesen, Vesković je saopštio da će u narednih mjesec dana biti sanirane i udarne rupe kroz cijelo naselje, a planirani su i ostali radovi na poboljšanju putne infrastrukture.

Muriz Dobardžić iz Sekretarijata za investicije kazao je da će sjutra, ukoliko vremenske prilike dozvole, biti nastavljeni radovi na sanaciji puta prema Cerovu.

“Svi radovi se izvode shodno planu i programu Opštine i Sekretarijata za investicije za 2022.godinu, a za sjutra je planirano da se asfaltira još 200 metara puta ka Cerovu”, naveo je Dobardžić.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Opština Bijelo Polje

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE