Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi zatražilo 69 sugrađana

30 April 2024

Najnovije vijesti

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi zatražilo 69 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 65 sugrađana, a dežurna ekipa je četiri puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Biokovac, Obrov, Jabučina (Jabučno), Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Lješnica, Kruševo i Stožer 1 – Žuber, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda ispravna za piće.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Učesnike u saobraćaju očekuju uglavnom suvi  kolovozi i  mjestimično smanjena  vidljivost.Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone .Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise,naročito ogramičenje brzine.Na dionicama gdje se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje

Malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima, uglavnom visoka oblačnost se očekuje. Na sjeveru, po kotlinama jutarnja magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, krajem dana i tokom noći mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 25 stepeni.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

 

 

Radio-streaming

 RBP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA