Završeno 32. zasjedanje lokalnog parlamenta, usvojene sve tačke dnevnog reda

Odbornici lokalnog parlamenta, većinom glasova, usvojili su sve tačke dnevnog reda, čime je završeno 32. zasjedanje SO Bijelo Polje.

Nakon što je sa 20 glasova usvojen Predlog Odluke o izmjeni Odluke o budžetu Opštine Bijelo Polje za ovu godinu, kojom je budžet uvećan za 1.314.842,27 €, odbornici su izglasali i niz drugih tačaka.

Podržan je Predlog  Plana zaštite i spašavanja od klizišta i odrona opštine Bijelo Polje, kao i o prijedlozi odluka o davanju saglasnosti na Odluku Odbora direktora D.O.O. Vodovod „Bistrica“, dopuni Odluke o organizovanju Javne ustanove Centar za kulturu „Vojislav Bulatović-Strunjo, utvrđivanju Javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti radi izgradnje pristupnog puta do groblja u Trubinama, davanju saglasnosti na Odluku o prenosu prava susvojine, te kupovini nepokretnosti za potrebe proširenja groblja na Loznicama.

U okviru tačke dnevnog reda - Izbori i imenovanja, našli su se prijedlozi odluka o razrješenju i imenovanju člana Odbora za Statut i propise,  prestanku mandata članicama Etičke komisije za izabrane predstavnike i funkcionere i Savjeta Lokalnog javnog emitera Radija Bijelo Polje.

 

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Vladimir Jelić

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE