Uredno snabdijevanje vodom, nema planiranih radova

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Orahovica, Cerovo 2, Ribarevine, Ravna rijeka, Slatka, Stožer, Žurena, a od 13 do 15 sati Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Kruševo, Pripčići, Ravna rijeka, Majstorovina, Božovića polje, Slijepač most, Bojišta, Rakita, Mijatovo kolo, Lisičine, Pali, Jabučina, Gevčina, Tusto i Okladi, do 18 časova bez napajanja će ostati Lješnica, a od 9 do 11 sati Voljavac, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 49 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja gasili su juče požar koji je izbio na automobilu privatnog taksi prevoznika na zaobilaznici, iznad Gradske kapele. Požar je, kako su saopštili, ugašen blagovremenom reakcijom bjelopoljskih vatrogasaca.

Lokalni voz iz Bara za Bijelo Polje jutros kasni 24 minuta, iz Bijelog Polja za Bar kasni devet minuta, dok međunarodni iz Beograda za Bar kasni 197 minuta, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost..Duž klisura i usjeka učestali su sitni odroni.Apelujemo na vozače da voze oprezno, da vožnju prilagode uslovima na putu, da budu strpljiviji u vožnji i da obavezno poštuju pravila saobraćaja. Do povremenih ograničenja ili zabrana dolazi na putevima gdje se izvode radovi.

Pretežno sunčano i tokom dana toplo. Jutro svježe, na sjeveru po kotlinama sa maglom. Vjetar uglavnom slab, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 27 stepeni.