Kreirana mobilna aplikacija Visit Bijelo Polje

Novina u elektronskom sistemu Opštine Bijelo Polje koju predstavljamo jeste aplikacija “Visit Bijelo Polje”, koju je kreirao Nemanja Ranitović.

Aplikacija je informativnog tipa uskoro će biti dostupna novijim android telefonima. Radimo na tome da ubrzo postane dostupna i na starijim modelima kao i Iphone uređajima, ističe Ranitović.

Pored toga što je aplikacija, zanimljiva, edukativna, biće i korisna, kako našim sugrađanima tako i turistima.

“Trenutno sadrži 12 kategorija, počev od kategorije znamenitosti, razvojnih projekata, događaja,hotelskog smještaja i ugostiteljstva, pa do važnih informacija” – navodi Ranitović i ističe da je aplikacija završena, te da se čeka verifikacija od strane Google-a, koja bi trebala biti gotova u narednih 7 do 10 dana. Po završetku verifikacije, automatski će biti dostupna na Play prodavnici.

“Aplikacija će se nadograđivati i svakodnevno ažurirati, pa ovim putem molimo sve zainteresovane preduzetnike, da pošalju podatke i opis svoje djelatnosti, fotografije svojih objekata i poslovnih prostora, informacije za kontakt, na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.”, istakao je Ranitović.

Pored navedenog Visit Bijelo Polje će uskoro sadržati kategoriju i informacije o slobodnim radnim mjestima, aktuelnim oglasima u našem gradu što će olakšati i ubrzati proces.

“Obogatićemo je , još jednom značajnom opcijom, povezaćemo  aplikaciju sa važnim službama, policijom, vatrogasnom, hitnom pomoći i time omogućiti korisnicima da u slučaju potrebe, ovim putem  pošalju lokaciju na kojoj se nalaze ukoliko im je neophodna pomoć”, zaključio je on.

Nemanja Ranitovic završio je fakultet za strane jezike u Podgorici, fakultet za turističkog vodiča u Budvi i kurs grafičkog dizajna u Beogradu. Od nedavno je zaposlen u Opštini i pored redovnog posla obavlja online studije u Americi, na IT sektoru Google kompanije.

Izvor: bijelopolje.co.me

Foto: prt/scr FB stranica Opštine Bijelo Polje

Tekst objavila: Eldina Bećirović