Vatrogasci, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Ostrelj, Dobrakovo, Voljavac, Strojtanica, Rasovo, Loznice, Obrov, Boljanina, Vlah, Zminac, Pex-Impex, Kurilo, Pavino Polje, Sutivan, Ravna Rijeka, Tomaševo i Stožer, a od 9 do 14 sati Požeginja i Goduša (škola), saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražio je 61 građanin, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Lokalni voz iz Bijelog Polja za Bar jutros kasni tri minuta, iz Bara za Bijelo Polje kasni 30 minuta, dok međunarodni iz Beograda za Bar kasni 40 minuta, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Apelujemo na vozače da voze oprezno, da vožnju prilagode uslovima na putu, da budu strpljiviji u vožnji i da obavezno poštuju pravila saobraćaja. Do povremenih ograničenja ili zabrana dolazi na putevima gdje se izvode radovi.

Pretežno sunčano. Povremeno umjerena oblačnost, a na sjeveru tokom jutra ponegdje po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera.Najviša dnevna temperatura vazduha od 19 do 26 stepeni.