Talentovana Bjelopoljka Nađa Marinković učesnica Pinkovih zvezdica

Bjelopoljaka Nađa Marinković, jedna je od učesnica muzičkog takmičenja za djecu "Pinkovih zvezdica" koja je  svojim anđeoskim glasom zavrijedila dalji prolazak na ovo takmičenje. Kako je kazala u emisiji “Muzički talenti” Radija Bijelo Polje, svoj talenat za muziku naslijedila je od djede i ujaka.

Vokalne sposobnosti ove dvanaestogodišnje devojčice otkrili su roditelji, koji su, kako je Nađa ispričala, stupili u kontakt sa profesorom Milošem Vojinovićem, koji vodi bjelopoljski ogranak škole pjevanja D-mol, koji je samo potvrdio da ova djevojčica posjeduje talenat.

“Tako sam počela na sa časovima u školici D-mol, gdje evo idem već godinu i gdje se osjećam lijepo, jer volim da pjevam” kazala je Nađa.

Svoj raskošni glas ova mlada Bjelopoljka od skoro je pokazala i žiriju muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” čije snimanje je u toku, a zbog politike tog projekta, nije nam otkrila više detalja sa takmičenja.

“Mogu reći da nijesam imala tremu iako su ispred mene velika imena naše estrade poput Sergeja Ćetkovića i Tijane Dapčević,  naprotiv, jedva sam čekala da pokažem šta znam” kazala je Nađa i dodala da se raduje svakom odlasku na snimanje emisije, jer voli druženja sa ostalim učesnicima koji dolaze iz raznih krajeva regiona.

Osim toga, kako je dodala, iz komentara žirija usvaja one konstruktivne.

“Znače mi komentari žirija, uglavnom su pozitivni sa konstruktivnim predlozima kako nešto da poboljšam i slično, ali i ako ima nekih negativnih ne primam to k srcu, već se trudim da ispravim greške” istakla je Nađa.

Marinković je dodala da joj porodica pruža najveću podršku, a da joj je najvažnije mišljenje profesora Vojinovića sa kojim svakodnevno vježba pjevanje.

AUDIO SNIMAK EMISIJE

Autorka: Vanja Šabanović

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Milan Knežević

Audio obrada i montaža: Sanida Kajević

Video prenos: Ljilja Brajković

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE