Vodu i dalje prokuvavati

Voda iz gradske vodovodne mreže blago je zamućena, pa je prije upotrebe treba prokuvati, taložiti i procijediti,saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na elektro mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Trubina, Crniš i Jagoče, Lješnica, Femića Krš, Njegnjevo i Sutivan, do 13 sati struju neće imati Malo Polje – Rakonje, a do 17 sati Cerovići, Muslići, Selakovići, Drndari, Pape, Skočigorina, Grančarevo, Ujniče, Tomaševo, Potrk, Obod, Žaljevo, Lijeska, Galica, Sokolac, Pisana jela, Šljemena, Barice, Strojtanica, Rasovo, Loznice, Obrov, Boljanina, Vlah, Zminac, Pex-Impex i repetitor 'Kurilo', saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana, ljekarsku pomoć zatražilo je 52 građana, a dežurna ekipa je četiri puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja  po  mokrim i klizavim   kolovozima. Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu vremenskim i saobraćajnim uslovima i poštovanje pravila saobraćaja

Pretežno oblačno, mjestimično sa uglavnom slabom kišom. Na sjeveru, ponegdje slab snijeg, koji će tokom dana preći u kišu. Krajem dana i tokom noći u većem dijelu zemlje očekuje se intenzivnija kiša, a na primorju je moguća i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova, mjestimično pojačan, a krajem dana i tokom noći na udare i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 15 stepeni.