Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 56 osoba, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Na putevima u zemlji ovog jutra saobraća se po pretežno suvim kolovozima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone, pa vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, mjestimično sa sunčanim periodima.Na sjeveru ujutru po kotlinama magla, a u drugom dijelu dana ponegdje moguća slaba kiša.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljiv.Jutarnja temperatura od dva ispod nule do sedam, najviša dnevna od šest do 15 stepeni.