Uredno snabdijevanje strujom

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćali po utvrđenom redu vožnje, obavještavaju sa bjelopoljske željezničke stanice.

U službi hitne pomoći tokom protekla 24 sata ljekarski pomoć zatražilo 49 sugrađana, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG kazali su da je na putevima u klisurama i usjecima moguća pojava sitnijih odrona.Neophodna je oprezna vožnja, prilagođena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas se u južnim predjelima prijepodne očekuje umjerena ili povećana oblačnost, ponegdje je moguća i slaba kiša, a poslijepodne postepeno razvedravanje.Na sjeveru će biti pretežno oblačno, povremeno sa slabim snijegom i susnježicom. Najviša dnevna temperature od nu la do 14 stepeni.