Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 8 do 13 sati biti Čokrlije, a od 9 do 16 časova Žurena, Zaton, Radulići, Rakonje, Grančarevo i Voljavac, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 61 osoba, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim kolovozima, izuzetak su pojedine dionice u višim predjelima, gdje vozače očekuju vlažni kolovozi, saopštili sui z Auto-moto saveza. Zbog niskih temperatura vozačima skreću pažnju na poledicu, a napominju da je moguća i pojava odrona, pa je neophodna dodatna opreznost na dionicama koje vode duž riječnih tokova, klisura i usjeka.

Na jugu Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, dok se na sjeveru ujutru očekuje umjeren do jak mraz.Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, kazali su da će vjetar biti slab do umjeren promjenljivog smjera, tokom jutra na krajnjem jugoistoku umjeren do pojačan sjeveroistočni.Jutarnja temperatura od deset ispod nule do četiri, najviša dnevna od nula do 12 stepeni.