Vozovi i danas saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.  

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 09 do 15 sati biće: Rodijelja, Crniš, Malo polje i Ivanje.U terminu od 09 do 16 sati struje neće imati: Loznice, Obrov, Voljavac, Bijedići, Zaton, Femića krš, Radulići, Goduša, Godijevo, Crnča, Kradenik, Crhalj, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Stubo, Vrh, Negobratina, Sušica, Moravac, Dupljaci, Vrbe, Lazovići, Čampari i Đalovići, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistemu. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 41 osobe, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

 Saobraćaj se u Crnoj Gori ovog jutra odvija po suvim kolovozima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone, saopšteno je iz Auto moto saveza. Vozačima su savjetovali da prilagode vožnju uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina. 

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno sunčano. Ujutru na sjeveru umjeren do jak mraz, moguća kratkotrajno i povećana oblačnost, a ponegdje po kotlinama i magla. Vjetar umjeren do jak sjevernih smjerova, sredinom dana će znatno oslabiti. Jutarnja temperatura vazduha od -9 do 7, najviša dnevna od 4 do 17 stepeni.