Zbog radova na elektro mreži bez struje brojni potrošači

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima bez struje će od 9 do 15 sati biti Lješnica i Malo Polje, od 9 do16 sati Babića Brijeg, Pavino Polje, Voljavac, Njegnjevo, Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, ulice “Voja Lješnjaka” i “Slobodana Penezića” (Pruška), te Rakonje i Grančarevo. Bez napajanja električnom energijom  od 9 do 17 sati ostaće Žurena, Brestovik, Pašića Polje, Laholo, Kaševari, Kostići, Potoci, Dubovo, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Zagrad, Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Trubina, Jagoče, Crniš, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac i Dupljaci, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Biostrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 59 sugrađana, a dežurne ekipe su 11 puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza, koji je upozorio na i sitnije odrone. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima i trenutnom stanju na putu. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vjetar slab do umjeren južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 19 stepeni.