I danas bez struje brojni potrošači

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima bez struje će od 9 do 15 sati biti Lješnica i Malo Polje, od 9 do16 sati Babića Brijeg, Pavino Polje, Voljavac, Njegnjevo, Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, ulice “Voja Lješnjaka” i “Slobodana Penezića” (Pruška), te Rakonje i Grančarevo. Bez napajanja električnom energijom  od 9 do 17 sati ostaće Žurena, Brestovik, Pašića Polje, Laholo, Kaševari, Kostići, Potoci, Dubovo, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Zagrad, Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Trubina, Jagoče, Crniš, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac i Dupljaci, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Biostrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Hitnoj službi  pomoć ljekara u protekla 24 sata  zatražilo je 64 sugrađana, a dežurne ekipe su čak  15  puta intervenisale  na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i stariji osoba, saopštili su iz te službe.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U većem dijelu Crne Gore saobraća se po pretežno suvim putevima, a u zonama gdje su mokri zbog kiše neophodna je oprezna vožnja, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMS). Iz AMS-a su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni. Vozačima se savjetuje da voze oprezno i vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.  Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti oblačno, a moguća je slaba i umjerena kiša.  Nešto češće padavine se očekuju u drugom dijelu dana. Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera, dok će poslijepodne i tokom noći ponegdje u sjevernim i centralnim predjelima biti umjeren do pojačan, sjeverni. Jutarnja temperatura od jedan do 11, najviša dnevna od devet do 18 stepeni.