Dio Lipnice od sinoć bez vode, uredno vodosnabdijevanje tek sjutra

U  dijelu naselja  Lipnica  koji se vodom snabdijeva  sa rezervora, slavine su od sinoć suve. Iz Vodovoda “Bistrica saopštili su, da su tehničke ekipe izlaskom na teren ustanovile kvar na pumpnom postrojenju “Lipnica”, pa se uredno vodosnabdijevanje može očekivati  tek  sjutra, odnosno do otklanjanja kvara na pumpi kod ovlašćenog servisera.

“D.O.O. Vodovod “Bistrica” apeluje na potrošače koji se snadbijevaju vodom sa rezevoara “Lipnica” da svojim odgovornim ponašanjem prekinu nelegalno korišćenje vode, usljed čega dolazi do prekomjerne potrošnje i opterećenja pumpi na postrojenju, što dovodi do čestih kvarova. Iako u našem sistemu imamo još pet pumpnih stanica, ni sa jednom pumpom nemamo problem  kao sa ovom pumpom u Lipnici, gdje korisnici naših usluga, usljed svog a nemara preko nelegalnih priključaka, neograničeno rasipaju vodu”, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”.

Iz Vodovoda apeluju na građane da svaki nelegalni priključak prijave, kako bi Vodovod u saradnji sa Komunalnom policijom ukinuo te priključke i trajno riješili problem.

Saopštenje:D.O.O Vodovod “Bistrica”