Danas uredno snabdijevanje vodom

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području grada, obavještavaju iz Vodovoda Bistrica, za danas nijesu planirani radovi na mreži, a neće biti ni isključenja.  

Zbog planiranih radova na elektrto mreži danas će od 8 do 17sati bez struje biti Pripčići, 8 do 14 Nikoljac (Rogojevići i kvart između škole i kapele), od 9do 14 struju neće imati Moravac, dok će od  9 do 16 sati bez električne energije ostati  Rasovo, Voljavac, Grančarevo, Slijepač most, Bojišta, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Pavino polje, Lješnica, Požeginja saopštili sui z Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći, tokom protekla 24 sata, ljekarsku pomoć zatražilo je 58 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi ovoga jutra saobraćali su po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopšoljske željezničke stanice. 

U Crnoj Gori saobraća se po uglavnom suvim kolovozima saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitni odroni. Vozačima se savjetuje da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina. 

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vjetar će uglavnom biti slab do umjeren, ponegdje kratkotrajno i pojačan, zapadni. Jutarnja temperatura od devet ispod nule do pet, najviša dnevna od tri do 15 stepeni.