Bez struje brojna domaćinstva,vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima  bez struje će od od 8 do 11 sati biti  Gornji grad, od 8 do 13 sati Grančarevo, do 14 sati  Lijeska i Ujniče, od 8 do 17 sati Pripčići, od 9 do 14 sati  Ulica Đorđija Stanića, zgrada “Tri ćulafa” i Sjenička zgrada. Bez napajanja električnom energijom od 9 do 16 sati ostaće  Voljavac, Bijedići, Zminac, Radulići , Orahovica, Potkrajci, Osmanbegovo selo i Grančarevo, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima  je uredno, a tokom ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 55 sugrađana, a dežurne ekipe su čak 10 puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

U većem dijelu Crne Gore danas su povoljni uslovi za vožnju, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitni odroni i savjetovali vozačima opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putevima. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, poslijepodne malo ili umjereno oblačno. Na sjeveru je ujutru ponegdje po kotlinama moguća magla, a tokom dana toplije vrijeme. Vjetar će biti slab do umjeren, u sjevernim predjelima ponegdje i pojačan, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od minus četiri do šest, a najviša dnevna od deset do 18 stepeni.