Zbog radova na elektro mreži i danas isključenja struje

Zbog radova na niskonaponskoj elektrom reži i dalekovodima bez struje će od 8 do 14 sati biti Nikoljac (Rogojevići i dio naselja između škole i kapele) , a u terminu od 9 do 16 sati  Loznice, Voljavac, Kukulje , Grančarevo, Jabučno, Femića krš, Zaton, Cerovo 2 i Sutivan, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno, a tokom dana  ne bi trebalo da budei sključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 43 sugrađana, a dežurne ekipe su čak 10 puta intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju poredu vožnje, dok je brzi voz kasnio četiri sata i  u bjelopoljsku  željezničku stanicu je stigao oko osam sati, saopštili su sa željezničke stanice.

U većem dijelu Crne Gore danas su povoljni uslovi za vožnju, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitni odroni i savjetovali vozačima opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putevima. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, u drugom dijelu dana povećanje oblačnosti, a tokom noći poneg djekiša. Jutarnjatemperaturavazduha od 1 do 11, najviša dnevna temperature vazduha od 10 do 18 stepeni.