I danas bez struje brojna domaćinstva

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 sati biti Ličine i Kukulje, od 9 do 16 struju neće imati: Barice, Požeginja, Radulići, Gornja Crnča, Božovića polje i Grančarevo, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistemu.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 49 osoba, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.   

Saobraćaj se u Crnoj Gori ovog jutra u juznim i centralnim predjelima obavlja po suvim kolovozima uz jak vjetar, na sjeveru usporeno zbog snijega i mjestimične poledice, saopštili su iz Auto moto saveza. Duž klisura i usjeka moguća je pojava sitnijih odrona, pa vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu. Saobracaj je u prekidu za kamione sa prikolicom i šlepere na putnom pravcu Berane – Rozaje preko prevoja Lokve. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina. 

U južnim predjelima Crne Gore danas će biti umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Na sjeveru pretežno oblačno, uz provijavanje slabog snijega ili mećavu. Vjetar će biti umjeren do jak, na udare veoma jak, tokom jutra ili prijepodneva i olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura vazduha od -8 do 9, najviša dnevna od -4 do 14 stepeni.