Bez struje danas više naselja

Zbog radova na elektro mreži danas će od 8 do 15 sati bez struje biti Lješnica 1 i Lješnica 2, a od 9 do 16 sati Zaton, Božovića Polje, Gornja Crnča, Grančarevo, Strojtanica, Sutivan i Boturići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnadbijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 47 osoba, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok će međunarodni kasniti, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća se po pretežno suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka skreću  pažnju na moguće sitnije odrone.  Na dionicama gdje se izvode  radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje. Savjetuju opreznu vožnju na svim putnim pravcima i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na  regionalnom putu Mojkovac – Djurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, u južnim predjelima sa sunčanim intervalima, a uglavnom od sredine dana mjestimično kiša, lokalno pljuskovi praćeni grmljavinom. Više uslova za padavine ima u kontinentalnim predjelima, a lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom i jakim udarima vjetra.

Jutarnja temperatura vazduha od osam do 18, najviša dnevna od 17 do 28 stepeni.