U protekla 24 sata pomoć Hitne službe zatražilo 70 osoba

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 70 osoba, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu.

Na području naše opštine uredno je snadbijevanje električnom energijom, a kako su saopštili iz CEDIS-a, za danas nema najavljenih isključenja.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da nema planiranih isključenja vode, koja je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama gdje se izvode  radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje. Savjetuju opreznu vožnju na svim putnim pravcima i poštovanje pravila saobraćaja.

Na sjeveru Crne Gore danas prijepodne biće promjenljivo, sredinom dana i popodne pretežno oblačno povremeno sa kišom. Na krajnjem sjeveroistoku osjetno manje kiše i duži periodi suvog vremena. Duvaće umjeren do pojačan, povremeno na udare i jak, vjetar južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura od 18 do 26 stepeni.