Za dane vikenda bez isključenja struje

Iz CEDIS-a su saopštili da je, na teritoriji naše opštine, uredno snabdijevanje električnom energijom. Dodali su da za dane vikenda nema planiranih radova na mreži i isključenja struje.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražile su 52  osobe, a dežurne ekipe su devet puta intervenisale na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a kako su saopštili sa bjelopoljske željezničke stanice i u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraća se po pretežno suvim kolovozima, saopšteno je iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona. Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Krajem dana ili u večernjim satima u sjeverozapadnim predjelima očekuju se kiša, pljuskovi i grmljavina, koji će se tokom noći postepeno širiti istočnije. Vjetar će biti umjeren do jak južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 28 stepeni.