Info dan o Programu za podršku razvoja zanatstva u Bijelom Polju 2. oktobra

Na osnovu Odluke Skupštine opštine Bijelo Polje o usvajanju Programa mjera za podsticaj razvoja preduzetništva – programa za podršku razvoja zanatstva u opštini Bijelo Polje, Komisija za raspodjelu sredstava objavila je Javni poziv za učešće u Programu za podršku razvoja zanatstva kroz finansijsku podršku u opštini Bijelo Polje 20.09.2023. godine za zanatlije, koji posluju najmanje godinu dana,a koji su registrovani u skladu sa Zakonom o privrednim društvima („SI.list RCG“;, br. 06/02, 36/11),odnosno preduzetnici i privredna društva u skladu sa Zakonom o zanatstvu, kojim je pretežna djelatnost obavljanje jednostavnog ili složenog zanata, odnosno registrovane zanatlije koje imaju Prijavu za obavljanje zanatske djelatnosti podnijeti Sekretarijatu za preduzetništvo Opštine Bijelo Polje.

Tim povodom, Sekretarijat za preduzetništvo poziva sve zainteresovane građane/ke opštine Bijelo Polje da prisustvuju Info danu o Programu za podršku razvoja zanatstva u opštini Bijelo Polje, koji će se održati u ponedeljak 02.10.2023. godine, u terminu od 10 do 12 sati u u sali Skupštine opštine Bijelo Polje.

Zainteresovani će kroz direktnu komunikaciju sa službenicima Sekretarijata za preduzetništvo i članovima komisije moći da dobiju neophodne informacije o Programu, i saznaju detalje vezane za učešće, projekte, dokumentaciju. Iz Sekretarijata za preduzetništvo Opštine Bijelo Polje podjsećaju da po javnom pozivu ukupan iznos opredijeljenih sredstava iznosi 20 hiljada eura. Javni poziv je otvoren do 20.0ktobra 2023. godine.

 

Saopštenje Sekretarijata za preduzetništvo Opštine Bijelo Polje