U Službi hitne pomoći 51 intervencija tokom prethodnog dana

 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 51 osoba, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

Bez struje će danas od 9 do 16 sati biti ulice: Muha Dizdarevića, Rista Ratkovića i Omladinska, Medanovići, Kovren, Okladi, Pali, Grančarevo, Ostrelj, Kičava, Grubješići, Bijeli potok, Biokovac, Bliškovo, Gorice, Grab, Krstače, Mahala, Pavino Polje, Rajkovići, Slatka, Stožer i Vergaševići.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje a voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje.

Saobraćaj se odvija po mjestimično mokrim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin danas se saobraćaj obustavlja od 10 do 14 časova.

U Crnoj Gori danas se očekuje promjenljivo vrijeme. Na sjeveru ujutru ponegdje po kotlinama magla ili niska oblačnost. Tokom dana biće promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Vjetar će biti slab do umjeren južni. Temperatura vazduha će se kretati od 12 do 19 stepeni.