Danas bez isključenja struje

Uredno je snabdijevanje strujom na cijelom području opštine, za danas nisu planirani radovi na mreži, pa neće biti ni isključenja, saopšteno je iz CEDIS-a. 

U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 47 osoba, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Oni su naveli da su duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni i savjetovali opreznu vožnju.Iz AMSCG-a su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i neuobičajeno toplo za ovo doba godine.Vjetar južnih smjerova, slab do umjeren, ponegdje na udare i jak, prvenstveno u sjevernim predjelima.Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 25 stepeni.