I danas isključenja struje u više bjelopoljskih naselja

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez električne energije od 08 do 14 sati  biti Đalovići, od 09 do 17 sati  Rasovo – Rastoka, Mahala, Krstače, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, a od  09 do  16 sati bez struje će ostati  Unevina, Ostrelj,Nikoljac,Jablanovo,Lješnica i Čokrlije, saopštili si uz CEDIS-a. Oni napominju da se pomenuti radovi izvode u cilju sigurnijeg i kvalitetnijeg napajanja električnom energijom te da će u  slučaju loših vremenskih uslova radovi biti odgođeni.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, saopštili sui z Vodovoda Bistrica i dodali da se voda redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu.

 U protekla 24 sata Služba zaštite i spašavanja nije imala intervencija.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 49 osoba, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

 Lokalni i brzi međunarodni vozovi jutros saobraćali po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Redovan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta. 

U južnim predjelima ujutru povećana oblačnost ponegdje na primorju moguće malo kiše, tokom dana promjenljivo oblačno, poslijepodne sa dužim sunčanim intervalima. Na sjeveru pretežno oblačno ponegdje sa slabim padavinama, krajem dana smanjenje oblačnosti. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni.Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 19 stepeni.