Ljekarsku pomoć zatražilo više od 50 osoba

U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 57 osoba dok je dežurna ekipa dva puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 8:00 do 14:00 sati ostati ulica Nikice Kneževića, od 8:00 do 17:00 sati Lješnica i Rasovo – Rastoka. Bez struje će od 8:00 do 16:00 sati biti  Ostrelj, Majstorovina, Čokrlije i Vlah, a od 15:00 do 19:00 sati Požeginja, saopštili su iz CEDIS-a.

 Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da na dionicama duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

 U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru ponegdje po kotlinama magla, a u popodnevnim satima slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 do 34 stepena.