Do 12 sati očekuje se dolazak vode u naseljima Rakonje , Ravna Rijeka i gornjem dijelu grada

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da će se redovno vodosnabdijevanje za naselja Ravna Rijeka, Kruševo, Rakonje, Medanovići, Babića Brijeg, Rasadnik i Zaimovića livade uspostaviti do popodnevnih sati. Kako su istakli,  tehničke ekipe tog preduzeća i tokom noćnih sati radile su na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži u naseljima Rakonje i Ravna Rijeka gdje su potrošači od juče bez vode.

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez električne energije od 08 do 14 sati biti Cerovo, dok će od 08 do 16 sati bez struje ostati Slijepač most, Rakita, Bojišta,Dobrinje,Majstorovina,Čokrlije,Rasovo – Rastoka, Vrh, Ribarevine i Ličine – Korita, saopštili su iz CEDIS-a.

 U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 58 osoba dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

 Lokalni i međunarodni vozovi saobraćali su prema utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovno saobraćanje vozova  očekuje i u nastavku dana .

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da na dionicama duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

 Malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima. U kontinentalnim predjelima, uglavnom u popodnevnim satima, ponegdje uslovi za kratkotrajno kišu ili pljusak i grmljavinu. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 31 stepen.