Pomoć ljekara zatražilo više od 50 osoba

U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 58 osoba dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu. 

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će  08 do 16 sati biti  Slijepač most, Rakita, Bojišta, Majstorovina, Strojtanica, Čokrlije, Vrh i Ribarevine, saopštili su iz CEDIS-a.

 Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 Lokalni voz jutros je saobraćao prema utvrđenom redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 40 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovno saobraćanje vozova  očekuje u nastavku dana .

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto savez (ASMCG).Oni su rekli da je saobraćaj umjerenog, tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama. Oni su upozorili da na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim saobraćaja zbog čega je pored pažljivije vožnje neophodno poštovanje postavljene signalizacije.

 Pretežno sunčano i veoma toplo. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 36 stepeni.