Bez struje dio potrošača

Zbog radova na elektro mreži bez struje će 09 do 15 sati Kanje, Milovo, Unevina, Metanjac, Dobrinje i Dobro Brdo. Radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom,  saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja sa vodovodne mreže, saopštili su u Vodovodu Bistrica i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć  zatražilo je 46  sugrađana a dežurne ekipe su 2 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte  bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, uz mogućnost rijetke pojave kratkotrajne kiše.  Na jugu se tokom dana očekuju sunčani intervali. Vjetar slab do umjeren, u jutarnjim i noćnim satima, prvenstveno u jugoistočnim predjelima umjeren do pojačan, istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 14, najviša dnevna od pet do 19 stepeni

Na putevima u zemlji vozače očekuju mokri  kolovozi. Sporija i opreznija vožnja savjetuje se na dionicama koje vode kroz usjeke, zbog pojave sitnijih odrona. Na putevima na kojima se izvode radovi na rekonstrukciji ili sanaciji, neophodna je dodatna pažnja i poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije jer je izmijenjen režim vožnje. Zbog izvođenja završnih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta Mojkovac-Ribarevine, na lokalitetima Stevanovac i Lepenac, saobraćaj se obavlja naizmjenično jednom trakom i  regulisan je semaforskom signalizacijom.