Danas uredno snabdijevanje električnom energijom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, sopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu predviđena isključenja sa vodovodne mreže, saopštili su iz Vodovoda Bistrica i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć  zatražilo je 56  sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi i danas saobraćaju po redu vožnje, a uredan saobraćaj očekuje se i do kraja dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti malo do umjereno oblačno uz dosta sunčanih intervala, a na sjeveru pretežno oblačno i uglavnom suvo. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar slab do umjeren, na krajnjem jugoistoku umjeren do pojačan, uglavnom, sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura od dva do 18 stepeni.