I danas višesatna isključenja struje

Zbog  radova na elektro mreži struju od 9 do 15 sati neće imati Dijabie i Selakovići, kazali su iz CEDIS-a, dodajući da će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, napominjući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza.Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će biti  obustavljen za sve vrste vozila ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Danas pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Prijepodne na sjeveru po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar povremeno sjeverni i sjeveroistočni slab do umjeren, ponegdje kratkotrajno i pojačan. Najviša dnevna od 17 do 28 stepeni.